Vacature: Accountmanager Re-Seller

Accountmanager

ABENA Re-Seller BV

 

Kantoor: Boxmeer | Home-Office | Regio Zuid-Nederland

Salaris: 65K – 75 K OTE

www.abenareseller.nl

Jouw opdracht: Met het volledige assortiment disposables, zoals handschoenen, afvalzakken, schoonmaakproducten en beschermende kleding ga jij de business uitbouwen in Zuid-Nederland. Je focus ligt hierbij op groothandels in Horeca, Cleaning en Packaging. Je identificeert kansen in de markt en werkt samen met jouw Inside Sales team. Naast het uitbouwen van bestaande klanten, ga je actief op zoek naar nieuwe groothandels om aan ABENA Re-Seller te binden.

Na 1 jaar heb jij uitgebreide kennis van de belangrijke disciplines van Abena Re-Seller en heb je maandelijks 2 nieuwe groothandels aan het klantenbestand toegevoegd en breid je het pakket fors uit. Hiernaast zijn de bestaande klantrelaties versterkt. Je positioneert Abena Re-Seller hiermee als dé partner voor (duurzame) disposables.

Ambitie

Abena Re-Seller heeft in de loop der jaren een uniek sourcing netwerk opgebouwd. Ze betrekken de producten wereldwijd, zoals vanuit China, Vietnam en Maleisië. De organisatie beschikt hier over eigen kantoren en kwaliteitscontroles waardoor zij de continuïteit kunnen waarborgen. Ook heeft Abena Re-Seller alle kennis en expertise in huis om hun klanten te adviseren over wet- en regelgevingen. Dit geeft een grote mate van flexibiliteit en zorgt voor constante kwaliteit en tijdige levering van de producten.

Het is de ambitie van Abena Re-Seller om niet alleen de beste leverancier van disposable producten te zijn, maar ook een partner die staat voor optimale hygiëne, voedselveiligheid, duurzame oplossingen, continuïteit en groei voor hun klanten, terwijl ze samenwerken aan duurzame en meetbare resultaten. Abena Re-Seller is ervan overtuigd dit te kunnen bereiken door hun kennis van de markt en een compleet assortiment topkwaliteit producten. Dit moet Abena Re-Seller met factor 3 laten groeien binnen 5 jaar!

Vacature Accountmanager ABENA Re-Seller ambitie

"Ben jij sales gedreven en wil je graag onderdeel zijn van een ambitieuze internationale organisatie die volop in beweging is?"

Khalid Elamri Commercieel Manager Abena Re-Seller

Vacature Accountmanager ABENA Re-Seller cultuur

Cultuur

Abena Re-Seller: Teamwork, Groei en Mensgerichtheid

Als onderdeel van het wereldwijd actieve Deense familiebedrijf Abena, ben je verzekerd van een internationaal perspectief. Daarnaast draait bij Abena Re-Seller alles om teamwork en een winnaarsmentaliteit. Als familiebedrijf bieden ze stabiliteit en kansen voor groei. De mens staat centraal, met regelmatige uitjes en meetings om successen te vieren en nieuwe doelen te stellen. Werkplezier staat dus hoog in het vaandel. Deze unieke cultuur leidt Abena Re-Seller naar succes!

Groei

In de dynamische werkomgeving van Abena Re-Seller is geen dag hetzelfde. Je start met een onboarding traject waarbij je deels op kantoor trainingen volgt, en deels meereisdagen hebt waarbij je kennis in het veld op doet. Zo maak je kennis met de belangrijke disciplines binnen Abena Re-Seller!

Je hebt de ruimte om je te specialiseren en zo op te vallen in de branche. Eerst alles ontdekken en dan finetunen, terwijl je meegroeit met het bedrijf! Kansen volop! Op termijn doorgroeien naar een zwaardere salespositie, een leidinggevende rol of zelfs een internationale carriere? Als ambitieus internationaal bedrijf biedt Abena Re-Seller je deze mogelijkheden.

Vacature Accountmanager ABENA Re-Seller groei

Voorwaarden

Abena Re-Seller is een informele organisatie met veel werkplezier en de ambitie om de beste werkgever van Nederland te worden. Ben je op zoek bent naar een team gerichte, dynamische en positieve werkomgeving waar, naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan is Abena Re-Seller de juiste plek. Volgend jaar verhuist Abena Re-Seller naar een geheel nieuwe, state-of-the art, locatie in Haps (gemeente Land van Cuijk) waar kantoor, magazijn en logistiek bij elkaar komen.

Wij bieden

Vacature Accountmanager ABENA Re-Seller wij bieden

Wij vragen

Vacature Accountmanager ABENA Re-Seller wij vragen

Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen. Mannen doen dit al bij 60%. Dus twijfel je of je aan alle eisen voldoet, maar herken je jezelf wel in deze uitdaging? Wij zien je cv graag tegemoet.

Waar ga je werken?

Abena Nederland is onderdeel van de Abena Group: een Deense producent en leverancier van duurzame disposables voor de gezondheidszorg en erbuiten: producten voor schoonmaak-, horeca-, verpakkingsgroothandels en voedingsmiddelenindustrie met vestigingen in meer dan 60 landen en een eigen inkoopkantoor in China.

De kernwaarden van Abena lopen als een rode draad door het bedrijf. Ook onze medewerkers herkennen zich hierin meteen, namelijk: verantwoordelijkheid, drive, positief-kritisch, authentiek en eigenzinnig én sympathieke bravoure. Wij staan altijd open voor ontwikkeling en nieuwe technologieën. Zo luisteren collega’s aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen wij nieuwe medewerkers met open armen. Je komt terecht in een ‘warm bad’. Dat ga je vanzelf merken als je langsgaat voor een kopje koffie!

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Heb je nog vragen over de vacature of over Abena Re-Seller? Stel ze gerust aan Peter van Geel via 06 1207 8072 p.vangeel@velde.nl of aan Thomas Straatman via 06 2741 1685 t.straatman@velde.nl. Of solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via de vacaturepagina van Velde.  Velde ondersteunt Abena bij het wervings- & selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct bij ons in dienst.