Voor consumenten

Voor ons zijn er geen taboes, als het aankomt op urineverlies, ziekten of andere aandoeningen. We zijn specialist in dagelijkse verzorging en beschermingsmiddelen. Al meer dan 25 jaar leveren wij incontinentie- en huidverzorgingsproducten aan zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. Daardoor herkennen we problemen van onze eindgebruikers en gaan ver om deze om te lossen. Veiligheid staat altijd voorop. Daarom zijn al onze producten op huidvriendelijke en milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Onderschreven door onze milieu- en kwaliteitskeurmerken, zoals het Nordic Swan Ecolabel, FSC keurmerk en ISO certificeringen. 

Van de meest milieuvriendelijke babyluiers tot de veiligste verzorgend wassen washandjes en mondneusmaskers. En van speciaal fixatieondergoed tot plus-size incontinentieproducten. Geen ander merk heeft zo’n breed pakket aan persoonlijke verzorgingsproducten en beschermingsmiddelen. ABENA heeft producten voor jong en oud, voor elk formaat, postuur, mobiel en niet-mobiel. Kortom: wij zijn er voor jou.

ABENA's continentiemateriaal & verzorging

Because we care. Wij willen de beste zorg bieden aan jou als consument. Dat doen we door het leveren van hoogwaardige verzorgings- en beschermingsproducten en het bieden van professioneel advies. Op het gebied van incontinentie, huidverzorging en persoonlijke bescherming.

Bambo Nature

Bambo Nature luiers zijn gemaakt volgens onze Scandinavische manier van leven, waarin functie en vorm samengaan met een natuurlijk respect voor elkaar en het milieu. Het Deense merk Bambo Nature gebruikt alleen hoogwaardige materialen en is huid- en milieuvriendelijk met een perfecte pasvorm en een hoog absorptievermogen. Het Nordic Swan Ecolabel en het Astma Allergy Nordic-label zijn het bewijs van onze toewijding om een luier te produceren zonder toegevoegde parabenen, parfum, kleurstoffen of andere onveilige conserveermiddelen.
Natuurlijk voor jou en je baby.

Meer weten of hulp nodig?

Ben je op zoek naar de producten in onze webshop óf wil je meer weten over de diensten van ABENA? Of breid je kennis uit dankzij het kenniscentrum.  

Ga naar de website voor consument óf voor de professional, kies hieronder.