Innovaties voor zorg en gezondheid

Wij geloven dat data een bijdrage levert aan betere, toekomstbestendige en gepersonaliseerde zorg. Daarom investeert ABENA in slimme zorg. Onze digitale zorgtoepassingen geven zorgverleners inzicht en helpen hen het juiste zorgmoment te kiezen. Dat werkt tijds- en kostenbesparend én verhoogt de kwaliteit van zorg. Zo houden we de zorg in de toekomst betaalbaar en toegankelijk. Maak kennis met ABENA Nova en Aquatime. Concepten die tijdsintensieve handelingen in de zorg overbodig maken of zelfs voorkomen. Wist je dat ABENA Nova een bewezen zorgtechnologie is? Onderzocht en bewezen door externe partijen.  

Innovatieve digitale oplossingen voor betere zorg

Het welzijn van patiënten en zorgverleners stellen we centraal in het vinden van nieuwe oplossingen. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit in de gezondheidszorg door middel van innovatie. ABENA Nova is een oplossing voor slimme  incontinentiezorg, het houdt gebruikers op de hoogte over de verzadiging van incontinentiemateriaal. Hiermee verbeteren we de timing en intensiviteit van continentiezorg. Het slimme drinkglas Aquatime helpt om gezondheidsproblemen vóór te zijn, door de vochtinname van gebruikers te stimuleren en te monitoren. 

We willen zorgverleners de middelen bieden om de best mogelijke zorg te leveren, waar deze ook nodig is: thuis, in een verpleeghuis of op andere plaatsen. Samen streven we naar een verbeterde toekomst in de gezondheidszorg, waarbij zorgbehoeften optimaal en efficiënt vervuld worden.

Innovatie

Slim incontinentiemateriaal

ABENA Nova slim incontinentiemateriaal verandert de continentiezorg op revolutionaire wijze, doordat zorgverleners cliënten niet meer routinematig hoeven te controleren en verschonen. In plaats daarvan houdt een app 24/7 het verzadigingsniveau van het incontinentiemateriaal bij. Zo kunnen zorgverleners precies het juiste verschoonmoment plannen. Niet te vroeg, en zeker niet te laat.

Innovatie

Slimme drinkbeker

De slimme drinkbeker Aquatime helpt zorgverleners om de vochtinname van cliënten te monitoren. Het systeem detecteert wanneer iemand drinkt en hoeveel er wordt gedronken. Dit wordt geregistreerd in het persoonlijke portaal waarin de zorgverlener het drinkgedrag kan analyseren, en bespaart het handmatig bijhouden van vochtinname lijsten. 

Meer weten of hulp nodig?

Ben je op zoek naar de producten in onze webshop óf wil je meer weten over de diensten van ABENA? Of breid je kennis uit dankzij het kenniscentrum.  

Ga naar de website voor consument óf voor de professional, kies hieronder.