Logistiek bij ABENA

Hoe zorg je ervoor dat de juiste producten op het juiste moment op de juiste plek beschikbaar zijn? Betaalbaar én duurzaam? Nu en in de toekomst? Met logistieke ontzorging maken we als leverancier het verschil. Op meerdere fronten, we vertellen je alles hierover: 

Inrichting van processen

We nemen zelf de regie over de logistieke aansturing, wat resulteert in lagere kosten voor onze klanten. Onze focus ligt op het leveren van optimale logistieke processen die meerwaarde bieden aan zorgorganisaties en kosten verlagen voor inkopers.

Leveringen tot op cliëntniveau zijn haalbaar

Bij ABENA denken we graag mee met onze klanten. We duiken met passie in de logistieke uitdagingen en wensen van jouw organisatie. Hoe krijg je de producten het liefst geleverd? Op volle pallets in een centraal warehouse? In dozen op een rolcontainer per afdeling? Bij ABENA zorgen we dat leveringen passen bij jouw organisatie, we weten wat belangrijk is.

Onze logistieke meerwaarde

Maatwerk en flexibiliteit

Een logistiek concept dat meebeweegt met jouw organisatie. 

Oog voor duurzaamheid

Optimalisatie vervoersbewegingen en verantwoorde omgang met  verpakkingsmaterialen.

Geen winstoogmerk

Activity based kostenstructuur.

Verduurzaming

ABENA denkt mee, bijvoorbeeld over manieren waarop we jouw logistieke operatie samen kunnen verduurzamen. Zo kunnen we grote orders bijvoorbeeld rechtstreeks leveren vanuit onze fabriek in Denemarken, wat het aantal vervoersbewegingen vermindert. En over maatwerk gesproken: voor een organisatie die helemaal van alle kartonnen verpakkingen af wilde, hebben we een oplossing ingericht waarbij we onze producten voortaan in rolcontainers op afdelingsniveau bezorgen en zelfs tot in de kast afleveren. Zo werken we met je mee.

Een plekje ín de maatschappij

Veel van onze opdrachtgevers vinden het prettig om onze producten op één centrale plek op voorraad te houden en ze van daaruit naar behoefte te verspreiden over verschillende locaties. Dat biedt een uitgelezen mogelijkheid om de dagelijkse distributie te combineren met werk- en dagbestedingsactiviteiten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook daarin kan logistieke organisatie van betekenis zijn.

Meer weten of hulp nodig?

Ben je op zoek naar de producten in onze webshop óf wil je meer weten over de diensten van ABENA? Of breid je kennis uit dankzij het kenniscentrum.  

Ga naar de website voor consument óf voor de professional, kies hieronder.