Infographic: ABENA & de Green Deal Zorg 3.0

ABENA Nederland heeft de Green Deal Zorg 3.0 ondertekend. Deze Green Deal zet in op verduurzaming van de zorgsector, aan de hand van concreet geformuleerde acties. Bij ABENA Nederland vinden we het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. Daarom kijken we naast onze eigen doelstellingen binnen de Green Deal, ook naar manieren waarop we onze zorgpartners kunnen ondersteunen.

ABENA Nederland ondertekent Green Deal Duurzame Zorg 3.0

De beste zorg bereikbaar maken voor iedereen. Wat ons betreft begint dat bij goede basiszorg. Maar dat is niet alles. We willen niet alleen het beste voor de mens, maar ook voor de natuur. De gezondheid van mens en milieu staat centraal in alles wat we doen. De infographic laat zien welke initiatieven we nemen om de doelstellingen van de Green Deal Zorg 3.0 te behalen.

Hoe kan ABENA jouw organisatie helpen?

Om de Green Deal Duurzame Zorg 3.0 tot een succes te maken, moeten alle partijen zich samen inzetten om de doelstellingen te behalen. Daarom kijkt ABENA niet alleen naar de eigen bedrijfsvoering, maar ondersteunen we ook onze zorgklanten bij hun doelstellingen. Wij hebben in een handige infographic samengevat hoe wij daarbij kunnen helpen. De infographic laat zien hoe wij kunnen bijdragen aan de duurzame doelstellingen  van andere zorginstellingen.

 

Download de infographic hier